När jag arbetar i förskolan, föreläser eller handleder är mitt fokus alltid barnens bästa.

Föreläsningarna är en blandning av "fågel, fisk och mittimellan". Det vill säga teori, aktivitet med övningar och diskussioner och berättelser från vardagen och förskolans verksamhet.

 

Pedagog
 

Behöver din förskola en kunnig, trygg och kreativ pedagog med erfarenhet av arbete med både de yngsta 1-3 åringarna eller de äldre 3-6 år? Jag tar uppdrag som vikarie vid ordinare personals frånvaro eller längre perioder. Jag fakturerar för tiden och du behöver inte tänka på anställingsavtal eller sociala avgifter. Naturligtvis har jag utdrag ur brottsregiret, 
tillämpar tystnadsplikt och har F-skattsedel.

Föreläsare
 

Föreläsningar om förhållningssätt, kommunikation och lustfyllt lärande för pedagoger och föräldrar.
 

Handledare
 

Jag är utbildad EQ-certifierad handledare och arbetar som konsult för Friendy & Co. Vill du läsa mer om mig och vad jag gör? Gå in på www.friendy.se

 

Barnteater & barnyogapass.

Söker du efter en barnteaterföresställning anpassad för de yngsta? Då skall du boka mig. Föreställningen är 20-30 min lång och låter barnen följa med på en utflykt med känslorna glad, rädd,, sur, arg och lugn.

Barnyoga på förskolan - en lekfull men samtidigt lugn, avslappnande och rofylld stund i den annars så hekktiska och välfyllda vardagen. Passar barn 3-8 år. ca 30 min.