kOMMENTARER PÅ TEATERN

Bubblande känslor - en utflykt med skratt och äventyr har nu spelats första säsongen. I förskolor och grupper inom pedagogiskt omsorg både i Stockholm med omnejd och i norra Uppland. Kommentarerna har varit många. Här kommer några:
" Du har fått stående ovationen av personal och barn. Vi kan verkligen rekommendera Fredricas föreställning." Birgitta Andrén, förskolechef för alla kommunala förskolor i Upplands Väsby.

" De kommentarer jag fått från mina kollegor har varit positiva. Barnen kunde ta till sig innehållet och vara delaktiga i föreställningen. Jag själv tyckte att barnen kunde relatera till innehållet, den var lagom lång och det var bra att barnen fick se alla dockorna på slutet samt att föräldrarna fick med sig en lapp om innehållet i teatern hem." Emma Broberg, pedagog och kulturansvarig på Johannes Peteri förskola i Saltsjö-Boo.